UK Välj land

Allting du någonsin behövt veta om håravfall… och hur det botas!

Vår KOSTNADSFRIA e-kurs har skapats för att ge dig som kund en helhetssyn på de fysiska och sociala konsekvenserna av håravfall. Den här djupgående utbildningen kan vara avgörande för att diagnostisera ditt håravfallsproblem och veta vilken typa av behandling som fungerar för just dig.

Eftersom håravfall drabbar både män och kvinnor, på olika ställen i livet, så finns det inte en behandling som passar alla. Alla har unika behov och omständigheter som måste tas hänsyn till när du väljer behandling.

Kursen levereras i korta avsnitt (varje dag de första 14 dagarna; en gång i veckan där efter), E-kursen analyserar håravfall från alla tänkbara vinklar.

  • Vad tänker andra kunder?
  • Vad säger experterna?
  • Vad kan du göra för att minska (eller stoppa) just ditt håravfall?

Vi vill ge dig alla verktyg du behöver för att ta kontroll över ditt håravfall och fortsätta leva ett lyckligt, hälsosamt och självsäkert liv!

Börja prenumerera idag och bli en av de första att uppleva håråterväxt!

Vill du ha tillbaka ditt hår?

  • KOSTNADSFRI e-kurs om hårtillväxt
  • INFORMATION om kommande behandlingsalternativ

Se vad som sägs om TRX2®.

*De här påståendena har inte utvärderats av medicinska tillsynsmyndigheter. Den här produkten är inte en medicin eller en drog, och är inte till för att diagnostisera, behandla, bota eller förhindra någon sjukdom. Det här kosttillskottet (som är i processen att bli patenterat) innehåller näringsämnen som främjar och hjälper till att behålla normal hårväxt. Zink, selen och biotin bidrar till bevarandet av normalt hår. Normalt hår kännetecknas också av hälsosam hårtillväxt och inte överdrivet mycket håravfall. Resultaten kan variera och är beroende av din individuella metabolism. Om du är gravid, ammar, tar medicin, eller har någon sjukdom, var god kontakta läkare innan du använder den här produkten. Vad gäller risker och biverkningar, var god se bipacksedeln och rådfråga din läkare eller sjukvårdsspecialist. Läs hela ansvarsfriskrivningen. Läs rättsliga noteringar.

Ansvarsfriskrivning: Allt innehåll på den här webbsidan är baserat på åsikter och forskning som gjorts på Oxford BioLabs Ltd., om inget annat står. Individuella artiklar är baserade på åsikter av deras författare, som kan inneha copyright. Informationen på den här websajten ersätter inte rådgivning direkt från utbildad hälsovårdspersonal, och dess syfte är inte att ge medicinska råd. Webbsidan är till för att dela kunskap och information från forskning och erfarenhet från Oxford BioLabs Ltd. och dess community. Oxford BioLabs uppmuntrar dig att ta dina egna beslut om din hälsa baserat på din egen forskning och råd från kvalificerad hälsovårdspersonal. Se våra allmänna villkor, vår integritetspolicy och hela ansvarsfriskrivningen här.

© 2009 - 2017 Oxford Biolabs Ltd. Robert Robinson Avenue, The Oxford Science Park, Oxford OX4 4GA, United Kingdom