UK Välj land

TRX2 (trichos = betydde hår i det antika Grekland; 2 = andra generationen) är ett av världens ledande forskningsprojekt som inriktar sig enbart på att öka standarden för behandlingen av Androgen Alopeci (AGA, eller håravfall). Projekt har möjliggjorts tack vare Oxford BioLabs Ltd. och forskare från Oxfords universitet i England. TRX2 följer flera olika, självständiga studier till exempel:

1) Hårtillväxt

2) Förhindrandet av håravfall

3) Ett botemedel mot Androgen Alopeci och andra hårtillväxts störningar.

För våra pågående och tidigare forskningsprojekt besök vår forskningssida.

Uppdrag & Mål

Vårt uppdrag är att skapa en extraordinär kundupplevelse genom att tackla Androgen Alopeci (AGA) med högpresterande, banbrytande forskning som ger tydliga och riktiga resultat. Vårat mål är att skapa den nya standarden för hur behandling går till när det kommer till AGA.

Företagets Bakgrund

TRX2 drivs av Oxford BioLabs. Företaget bildades i augusti 2008 av en forskare som studerat på Oxford. Oxford BioLabs är ett s.k. ”Limited Liability” -företag i England & Wales. Oxford är ett av världens ledande center för biokemisk forskning och för kommersialiseringen av ny teknologi.

Team

Vi är ett team av forskare och medicinska auktoriteter som förts samman av ett gemensamt mål: att utmana status qou och stoppa frustrationen för de som lider av håravfall. Vårt team består av:

  • Världsledande forskare inom kaliumkanalforskning
  • Dermatologer och andra experter på androgen alopeci
  • Medicinska specialister och kirurger

Forskningens ledare: Dr. Thomas F.A. Whitfield DPhil
Dr. Whitfield har studerat på Oxfords program för Biokemi och är en internationellt erkänd expert inom kaliumkanalsforskning och den molekylära mekanismen för Androgen Alopeci. Han har skrivit flera artiklar och tagit internationella patent inom de båda områdena. Dr. Whitfield har en doktorsexamen i Biokemi från Oxfords Univeristet.

Expertis

TRX2 drar nytta av den senaste forskningen vad gäller den molekylära mekanismen bakom manligt och kvinnligt håravfall. Den kroniska blockeringen av kaliumkanalerna i hårsäckarna är orsaken till håravfall.

TRX2 har expertis i världsklass och många års erfarenhet av kaliumkanalsforskning och forskning om den molekylära mekanismen som ligger bakom manligt och kvinnligt håravfall. Besök gärna forskningsartiklar för att läsa ett urval av våra publikationer och utmärkelser inom området.

Stöd

Oxford BioLabs Ltd. tog emot utmärkelsen ”Flying Start Entrepreneur fund” år 2009 från föreningen National Council for Graduate Entrepreneurship (NGCE). Det här kapitalet stöddes av “the National Endowment for Science, Technology and the Arts” (NESTA). För mer information om NGCE och NESTA se nedan:

 

trx2 investor

NCGE – National Council For Graduate Entrepreneurship

NCGE är en organization med säte i Birmingham, England. Deras syfte är att utveckla och fostra en kultur av entrepenörskap genom forskning, utbildning och förenklande.

Läs mer om NCGE

 

trx2 investor

NESTA – Englands ledande oberoende experter på innovation.

NESTA arbetar med offentliga och privata partners, och har även partners inom tredje sektorn. På så sätt samlas starka kombinationer av människor, resurser och lysande idéer. NESTA kombinerar kapitalinvesteringar med icke-finansiellt stöd för att hjälpa Englands företag att omvandla sina idéer till kommersiell framgång i ett tidigt innovativt skede.

Läs mer om NESTA

 

kauffman       

oxford enterpreuner        

oxford enterpreuner       

Se vad som sägs om TRX2®.

*De här påståendena har inte utvärderats av medicinska tillsynsmyndigheter. Den här produkten är inte en medicin eller en drog, och är inte till för att diagnostisera, behandla, bota eller förhindra någon sjukdom. Det här kosttillskottet (som är i processen att bli patenterat) innehåller näringsämnen som främjar och hjälper till att behålla normal hårväxt. Zink, selen och biotin bidrar till bevarandet av normalt hår. Normalt hår kännetecknas också av hälsosam hårtillväxt och inte överdrivet mycket håravfall. Resultaten kan variera och är beroende av din individuella metabolism. Om du är gravid, ammar, tar medicin, eller har någon sjukdom, var god kontakta läkare innan du använder den här produkten. Vad gäller risker och biverkningar, var god se bipacksedeln och rådfråga din läkare eller sjukvårdsspecialist. Läs hela ansvarsfriskrivningen. Läs rättsliga noteringar.

Ansvarsfriskrivning: Allt innehåll på den här webbsidan är baserat på åsikter och forskning som gjorts på Oxford BioLabs Ltd., om inget annat står. Individuella artiklar är baserade på åsikter av deras författare, som kan inneha copyright. Informationen på den här websajten ersätter inte rådgivning direkt från utbildad hälsovårdspersonal, och dess syfte är inte att ge medicinska råd. Webbsidan är till för att dela kunskap och information från forskning och erfarenhet från Oxford BioLabs Ltd. och dess community. Oxford BioLabs uppmuntrar dig att ta dina egna beslut om din hälsa baserat på din egen forskning och råd från kvalificerad hälsovårdspersonal. Se våra allmänna villkor, vår integritetspolicy och hela ansvarsfriskrivningen här.

© 2009 - 2017 Oxford Biolabs Ltd. Robert Robinson Avenue, The Oxford Science Park, Oxford OX4 4GA, United Kingdom