UK Välj land

Vi på TRX2 försöker att leverara våra varor till alla världens hörn, på så kort tid som möjligt. För att se vilka andra länder vi skickar till, vänligen se kartan av vår “globala kundbas” nedan.

Länder vi skickar till regelbundet:

Argentina
Australien
Belgien
Bulgarien
Brasilien
Colombia
Cypern
Danmark
Estland
Finnland
Frankrike
Gana
Indonesien
Irland
Italien
Japan
Kanada
Lettland
Liechtenstein
Litauen
Luxemburg
Malta
Monaco
Nederländerna
Nya Zeeland
Norge
Polen
Portugal
Rumänien
Ryssland
Saudiarabien
USA
Schweiz
Singapore
Slovakien
Slovenien
Spanien
Storbritannien
Sydafrika
Sverige
Tjeckien
Thailand
Turkiet
Tyskland
Vatikanstaten
Ungern
Venezuela
Österrike

Minska fraktavgiften!

Eftersom fraktavgiften internationellt är ganska hög, tjänar du på att köpa flera månaders förbrukning på en gång. Erbjudanden med mängdrabatt: 1,511.85 kr+ frakt (3-månaders förbrukning), 3,023.70 kr + frakt (6-månaders förbrukning), 5,219.40 kr + frakt (12-månaders förbrukning) eller 7,253.10 kr (18-månaders förbrukning).

För att se mängdrabattserbjudanden – vänligen klicka här

Leveransalternativ och leveranstid

Beställningar skickas inom en arbetsdag efter beställningen gjorts, och kreditkortsinformationen bekräftats. Leveransen sker med FedEx eller DHL,  två av världens ledande post- och logistikgrupper. Normal leveranstid är 1-2 dagar inom Tyskand, 3-5 dagar till Storbritannien, 5-12 dagar inom EU (förutom UK och Tyskland), 10.14 dagar till USA, Japan och flesta andra internationella beställningar.

TRX2 skickar ett bekräftelsemejl som innehåller DHLs spårningsnummer för ditt paket, till de kunder som anger en epostadress.

Vänligen notera: I ovanliga fall kan en beställning försvinna på vägen vid leverans. Om detta händer kommer vi att spåra paketet med vår leveransfirma så fort som möjligt, men leverans kan ta längre tid i dessa fall. 

Frakt & detaljer

Importskatt

Kunden står för alla eventuella importavgifter.

Begränsad leverans

Kunden ansvarar för att se till att det är tillåtet att importera våran kostillskottsprodukt i landet. Om tullen i ditt land skickar tillbaka paketet till oss av någon anledning, så återbetalar vi köpesumman, minus den dubbla frakten. Du står också för andra eventuella avgifter som tillkommer om ditt paket skickas tillbaka av tullen i ditt land.

Flera leveransadresser

För att skicka ditt paket till fler än en adress, var god gör en separat beställning till varje leveransadress.

TRX2s Pengarna-tillbaka-garanti

TRX2s pengarna-tillbaka-garanti gäller i 60 dagar i alla internationella länder. Om du väljer att skicka tillbaka din beställning av någon anledning, så återbetalas hela ditt köpbelopp (minus fraktavgiften – läs mer under begränsad leverans).

Mejla [email protected] för att få en retursedel (RMA). Skicka sedan tillbaka burken/burkarna med det oanvända innehållet till:

Oxford Biolabs Ltd.

c/o Mailcom AG

Lise-Meitner-Str.4

82216 Maisach

Germany

Se vad som sägs om TRX2®.

*De här påståendena har inte utvärderats av medicinska tillsynsmyndigheter. Den här produkten är inte en medicin eller en drog, och är inte till för att diagnostisera, behandla, bota eller förhindra någon sjukdom. Det här kosttillskottet (som är i processen att bli patenterat) innehåller näringsämnen som främjar och hjälper till att behålla normal hårväxt. Zink, selen och biotin bidrar till bevarandet av normalt hår. Normalt hår kännetecknas också av hälsosam hårtillväxt och inte överdrivet mycket håravfall. Resultaten kan variera och är beroende av din individuella metabolism. Om du är gravid, ammar, tar medicin, eller har någon sjukdom, var god kontakta läkare innan du använder den här produkten. Vad gäller risker och biverkningar, var god se bipacksedeln och rådfråga din läkare eller sjukvårdsspecialist. Läs hela ansvarsfriskrivningen. Läs rättsliga noteringar.

Ansvarsfriskrivning: Allt innehåll på den här webbsidan är baserat på åsikter och forskning som gjorts på Oxford BioLabs Ltd., om inget annat står. Individuella artiklar är baserade på åsikter av deras författare, som kan inneha copyright. Informationen på den här websajten ersätter inte rådgivning direkt från utbildad hälsovårdspersonal, och dess syfte är inte att ge medicinska råd. Webbsidan är till för att dela kunskap och information från forskning och erfarenhet från Oxford BioLabs Ltd. och dess community. Oxford BioLabs uppmuntrar dig att ta dina egna beslut om din hälsa baserat på din egen forskning och råd från kvalificerad hälsovårdspersonal. Se våra allmänna villkor, vår integritetspolicy och hela ansvarsfriskrivningen här.

© 2009 - 2017 Oxford Biolabs Ltd. Robert Robinson Avenue, The Oxford Science Park, Oxford OX4 4GA, United Kingdom