UK Välj land
TRX2 fokuserar på resultat. Vi älskar att höra kundernas upplevelse av våra produkter. Självklart varierar omdömena beroende på ålder, kön, diet, metabolism, hälsa, vikt och andra faktorer. Intervjuerna och kommentarerna här nedan är exempel på några av upplevelserna som våra kunder har delat med oss på TRX2. Kunderna har använt TRX2® molekylär håravfallsbehandling.“Det fungerade för mig och jag tror det kommer fungera för dig med.“
Phil Wood, 58 år gammal, Norwood 3


“Hårtillväxten på sidorna har ökat, jag tappar mycket mindre hår och mitt hår känns mycket tjockare nu“
Simon Goldstein, 23 år gammal, Norwood 2


“Anledningen till att jag älskar den här håravfallsbehandlingen är att den inte ger en massa tomma löften. De säger aldrig att det är en snabb lösning som kommer att få ditt hår att växa som ogräs på 2-3 dagar. Det här är ingen konstig sprej eller hårbehandling. Det är en lösning som fungerar i längden, och som bevisligen ger resultat.“
Helen Stewart, 29 år gammal, Norwood I-3


“Det här är en video från TRX2 kunden Simon Goldstein (uppladdad i juli 2012), där han pratar om resultaten han upplevt med TRX2 Molekylära Hårtillväxttillskott“


“Mina resultat efter fem månader med TRX2 håravfalls behandling.“
Namn: okänt, ålder: okänt, Norwood: okänt


Uppdatering efter 18 månader – December 2012
Simon Goldstein, 24 år gammal, Norwood: 2


Uppdatering efter 24 månader – December 2012
Namn: Simon Goldstein, 24 år gammal, Norwood: 2
“Först trodde jag att TRX2s tillskott bara var ännu en bluff. Jag är extra försiktig efter det att jag handlat av företag som Saw Palmetto, Marine Extract Proteins och Finasteride. Men redan efter tre månader med TRX2® så började jag se lite resultat, det var tillräckligt för att jag skulle fortsätta med behandlingen. Och jag är glad att jag gjorde det, för nu, 9 månader senare så börjar jag se riktigt seriösa resultat. Jag tappar nästan inget hår nu, och har håret börjar komma tillbaka, speciellt på sidorna av huvudet. Mitt hår känns tjockare och tätare också. Jag har använt TRX2®eftersom jag ställt upp som ”försökskanin” i en undersökning om monoterapi utan minoxidil, finasterid eller annan medicin.”
C.V. (man), 28 år, Norwood 2, London, UK
“Bra produkt som ger suveräna resultat! Jag har tagit TRX2® kapslar i 8 månader och nu har jag inget håravfall längre alls. Även om det går lite segare med hårtillväxten än så länge, så känns mitt hår tjockare och starkare än innan.”
D.E. (man), 31 år, Norwood 4, Munich, Germany
“Jag har tagit TRX2® kapslar i en undersökning innan produkten släpptes för allmänheten. Jag har tagit det i 8 månader nu. Jag har inte upplevt några biverkningar alls. Resultaten som jag har upplevt tack vare TRX2®är mycket tjockare hår, det syntes som tydligast efter ca 4 månader. Jag har upplevet att mitt hår har blivit tunnare de senaste 4 åren, och nu ser det fylligare ut igen. Den har produkten var mycket bättre än jag hade väntat mig och jag kommer att rekommendera TRX2® till alla mina vänner utan att tveka.”
F.N. (kvinna), 38 år, typ 2 avancerad, Leeds, UK

Se vad som sägs om TRX2®.

*De här påståendena har inte utvärderats av medicinska tillsynsmyndigheter. Den här produkten är inte en medicin eller en drog, och är inte till för att diagnostisera, behandla, bota eller förhindra någon sjukdom. Det här kosttillskottet (som är i processen att bli patenterat) innehåller näringsämnen som främjar och hjälper till att behålla normal hårväxt. Zink, selen och biotin bidrar till bevarandet av normalt hår. Normalt hår kännetecknas också av hälsosam hårtillväxt och inte överdrivet mycket håravfall. Resultaten kan variera och är beroende av din individuella metabolism. Om du är gravid, ammar, tar medicin, eller har någon sjukdom, var god kontakta läkare innan du använder den här produkten. Vad gäller risker och biverkningar, var god se bipacksedeln och rådfråga din läkare eller sjukvårdsspecialist. Läs hela ansvarsfriskrivningen. Läs rättsliga noteringar.

Ansvarsfriskrivning: Allt innehåll på den här webbsidan är baserat på åsikter och forskning som gjorts på Oxford BioLabs Ltd., om inget annat står. Individuella artiklar är baserade på åsikter av deras författare, som kan inneha copyright. Informationen på den här websajten ersätter inte rådgivning direkt från utbildad hälsovårdspersonal, och dess syfte är inte att ge medicinska råd. Webbsidan är till för att dela kunskap och information från forskning och erfarenhet från Oxford BioLabs Ltd. och dess community. Oxford BioLabs uppmuntrar dig att ta dina egna beslut om din hälsa baserat på din egen forskning och råd från kvalificerad hälsovårdspersonal. Se våra allmänna villkor, vår integritetspolicy och hela ansvarsfriskrivningen här.

© 2009 - 2017 Oxford Biolabs Ltd. Robert Robinson Avenue, The Oxford Science Park, Oxford OX4 4GA, United Kingdom