UK Välj land

Om du har några frågor gällande TRX2® molekylär håravfallsbehandling eller vill dela med dig av dina resultat och erfarenheter med TRX2®, så tar vi mer än gärna emot dina mejl.

  • För att uppdatera din betalningsinformation: klicka här
De flesta frågorna besvaras snabbt i vår kunskapsbas på hemsidan eller under FAQ.
Notera att vi bara erbjuder kontakt via e-post just nu. Om du lämnar ett röstmeddelande, se till att du nämner din e-postadress så att en av våra kundtjänstmedarbetare kan kontakta dig. Vänligen bokstavera din mejladress långsamt så det blir rätt. Tack på förhand! 

 

Brev kan skickas till:
Oxford BioLabs Ltd.
The Oxford Science Park
Robert Robinson Avenue
Oxford OX4 4GA
United Kingdom

För att returnera oanvända burkar (enligt vår retur-och- återbetlaningspolicy):
Oxford Biolabs Ltd.
c/o Mailcom AG
Lise-Meitner-Str.4
82216 Maisach
Germany

Se vad som sägs om TRX2®.

*De här påståendena har inte utvärderats av medicinska tillsynsmyndigheter. Den här produkten är inte en medicin eller en drog, och är inte till för att diagnostisera, behandla, bota eller förhindra någon sjukdom. Det här kosttillskottet (som är i processen att bli patenterat) innehåller näringsämnen som främjar och hjälper till att behålla normal hårväxt. Zink, selen och biotin bidrar till bevarandet av normalt hår. Normalt hår kännetecknas också av hälsosam hårtillväxt och inte överdrivet mycket håravfall. Resultaten kan variera och är beroende av din individuella metabolism. Om du är gravid, ammar, tar medicin, eller har någon sjukdom, var god kontakta läkare innan du använder den här produkten. Vad gäller risker och biverkningar, var god se bipacksedeln och rådfråga din läkare eller sjukvårdsspecialist. Läs hela ansvarsfriskrivningen. Läs rättsliga noteringar.

Ansvarsfriskrivning: Allt innehåll på den här webbsidan är baserat på åsikter och forskning som gjorts på Oxford BioLabs Ltd., om inget annat står. Individuella artiklar är baserade på åsikter av deras författare, som kan inneha copyright. Informationen på den här websajten ersätter inte rådgivning direkt från utbildad hälsovårdspersonal, och dess syfte är inte att ge medicinska råd. Webbsidan är till för att dela kunskap och information från forskning och erfarenhet från Oxford BioLabs Ltd. och dess community. Oxford BioLabs uppmuntrar dig att ta dina egna beslut om din hälsa baserat på din egen forskning och råd från kvalificerad hälsovårdspersonal. Se våra allmänna villkor, vår integritetspolicy och hela ansvarsfriskrivningen här.

© 2009 - 2017 Oxford Biolabs Ltd. Robert Robinson Avenue, The Oxford Science Park, Oxford OX4 4GA, United Kingdom