UK Välj land

Vi på TRX2 vet att du som söker råd och hjälp med ditt håravfallsproblem kontaktar både traditionella och icke-traditionella doktorer. Det här kan innefatta allmänna läkare, dermatologer, kiropraktorer, dietister, psykologer, och andra specialister som tar emot kunder på traditionella läkarmottagningar, hälsocenter, alternativa kliniker, spa och fitnesscenter.

Oavsett vem du söker hjälp hos, så förväntar du dig att de har koll på den senaste forskningen och de senaste behandlingarna, det är ofta krångligt och tar mycket tid. Vi på TRX2 har utvecklat ett program som stödjer de här yrkesgrupperna på två sätt.

Informationsprogram

TRX2s hårjournal är ett nyhetsbrev som släpps varje månad som fokuserar på de senaste upptäckterna inom hårtillväxt. Det här nyhetsbrevet är tillgängligt för yrkesgrupperna som nämndes ovan och för TRX2s kunder.

TRX2s Forskningsstyrelse delar gärna med sig av sin expertis till sjukvårdspersonal. Om du vill komma i kontakt med forskningsstyrelsen mejla [email protected].

Säljprogram för vårdpersonal

Du som jobbar inom något av yrkena nämnda ovan har möjlighet att erbjuda dina kunder bekvämligheten att köpa TRX2s molekylära hårtillväxttillskott direkt från ditt kontor eller din klinik. För prisdetaljer, villkor och beställningsinformation, skicka ett mejl till [email protected].

Se vad som sägs om TRX2®.

*De här påståendena har inte utvärderats av medicinska tillsynsmyndigheter. Den här produkten är inte en medicin eller en drog, och är inte till för att diagnostisera, behandla, bota eller förhindra någon sjukdom. Det här kosttillskottet (som är i processen att bli patenterat) innehåller näringsämnen som främjar och hjälper till att behålla normal hårväxt. Zink, selen och biotin bidrar till bevarandet av normalt hår. Normalt hår kännetecknas också av hälsosam hårtillväxt och inte överdrivet mycket håravfall. Resultaten kan variera och är beroende av din individuella metabolism. Om du är gravid, ammar, tar medicin, eller har någon sjukdom, var god kontakta läkare innan du använder den här produkten. Vad gäller risker och biverkningar, var god se bipacksedeln och rådfråga din läkare eller sjukvårdsspecialist. Läs hela ansvarsfriskrivningen. Läs rättsliga noteringar.

Ansvarsfriskrivning: Allt innehåll på den här webbsidan är baserat på åsikter och forskning som gjorts på Oxford BioLabs Ltd., om inget annat står. Individuella artiklar är baserade på åsikter av deras författare, som kan inneha copyright. Informationen på den här websajten ersätter inte rådgivning direkt från utbildad hälsovårdspersonal, och dess syfte är inte att ge medicinska råd. Webbsidan är till för att dela kunskap och information från forskning och erfarenhet från Oxford BioLabs Ltd. och dess community. Oxford BioLabs uppmuntrar dig att ta dina egna beslut om din hälsa baserat på din egen forskning och råd från kvalificerad hälsovårdspersonal. Se våra allmänna villkor, vår integritetspolicy och hela ansvarsfriskrivningen här.

© 2009 - 2017 Oxford Biolabs Ltd. Robert Robinson Avenue, The Oxford Science Park, Oxford OX4 4GA, United Kingdom