UK Välj land

Uppdaterad: 25 september 2014

Oxford BioLabs Ltd. (“Oxford BioLabs” – företaget bakom TRX2) är förpliktigat att hålla personlig information (som du delger för att använda våra onlinetjänster) privat. Den här integritetspolicyn beskriver hur vi hanterar informationen vi får när du delar den online med Oxford BioLabs.

Generellt

Oxford BioLabs använder internet för att skicka information till personer som visat ett intresse av att kommunicera med oss och i marknadsföringssyfte. Vi repekterar din integritet och kommer aldrig hyra ut, dela eller sälja din e-postinformation. All information du delar med oss via e-post är konfidentiell, och kommer inte att delas med någon annan individ eller något företag. Frågor som skickas till [email protected] svaras individuellt i den utsträckning det är möjligt. Kommunikation som skickas till prenumeranter innehåller tydlig informationen hur man avbryter prenumerationen.

Information som delas i webbformulär

När du delar information med Oxford BioLabs till ett öppet konto, så kan vi samla personlig information från dig såsom namn, adress och mejladress. Vi samlar inte medvetet information från personer som är under 18.
Oxford BioLabs Ltd. sparar inte kreditkortsnummer på våra servrar. Kreditkortsnumren skickas till en auktoriseringstjänst för kreditkort. Det här företaget delar ingen information med oss, utan berättar bara om kreditkortet är giltigt eller inte. Vi har inte tillgång till din finansiella information.

Användarinformation

Vi sparar automatiskt besökarens IP adress och information om hur besökaren använder sidan. Den här informationen hjälper oss att utvärdera hur besökare och medlemmar använder websajten. Vi samlar information som hur många användare och aktiva medlemmar vi har, och hur ofta (och länge) de besöker varje websida.

Hur vi använder informationen vi samlar in

Vi kan använda informationen på följande sätt:

  • Av den anledningen du delade din information, till exempel verifiering av köp.
  • För att registrera dig som medlem och öppna ett användarkonto åt dig.
  • För att skicka mejl till dig angående nya eller befintliga Oxford BioLab-produkter och tjänster, specialerbjudanden, eller på annat vis kontakta dig.
  • För att förbättra nuvarande egenskaper eller skapa nya produkter och tjänster.
  • För att dela marknadsföring och annan information om vår kundbas och användarbeteenden med en tredje part.
  • För att vi ska kunna personifiera innehållet och marknadsföringen som du och andra ser.

Förutom på såvis som nämns i vår Integritetspolicy så kommer vi inte att dela din personliga information med någon utanför Oxford BioLabs.
Vi kan avslöja personlig information under särskillda omständigheter när det är nödvändigt p.g.a. av våra villkor och andra policys (tillexempel för att skydda vår immaterialrätt). Vi kan också dela eller avslöja din personliga information om vi misstänker lagbrott.

Säkerhet

Den personliga informationen vi samlar in om dig sparas i en server med begränsad åtkomst. Vi vidtar skyddsåtgärder för att skydda säkerheten för de här servrarna och din information. Vi samlar personlig information endast när det är nödvändigt för att fullfölja ett köp, undvika bedrägeri, ge service, eller skapa ett konto hos oss.

Ändringar I policyn

Vi kan komma att ändra den här integritetspolicy då och då. Vi postar alla ändringar här, så för den senaste versionen av policyn, var god besök sidan då och då

Kommentarer och frågor

Om du har frågor, kommentarer eller funderingar om den här integritetspolicyn, kan du kontakta oss på [email protected].

Se vad som sägs om TRX2®.

*De här påståendena har inte utvärderats av medicinska tillsynsmyndigheter. Den här produkten är inte en medicin eller en drog, och är inte till för att diagnostisera, behandla, bota eller förhindra någon sjukdom. Det här kosttillskottet (som är i processen att bli patenterat) innehåller näringsämnen som främjar och hjälper till att behålla normal hårväxt. Zink, selen och biotin bidrar till bevarandet av normalt hår. Normalt hår kännetecknas också av hälsosam hårtillväxt och inte överdrivet mycket håravfall. Resultaten kan variera och är beroende av din individuella metabolism. Om du är gravid, ammar, tar medicin, eller har någon sjukdom, var god kontakta läkare innan du använder den här produkten. Vad gäller risker och biverkningar, var god se bipacksedeln och rådfråga din läkare eller sjukvårdsspecialist. Läs hela ansvarsfriskrivningen. Läs rättsliga noteringar.

Ansvarsfriskrivning: Allt innehåll på den här webbsidan är baserat på åsikter och forskning som gjorts på Oxford BioLabs Ltd., om inget annat står. Individuella artiklar är baserade på åsikter av deras författare, som kan inneha copyright. Informationen på den här websajten ersätter inte rådgivning direkt från utbildad hälsovårdspersonal, och dess syfte är inte att ge medicinska råd. Webbsidan är till för att dela kunskap och information från forskning och erfarenhet från Oxford BioLabs Ltd. och dess community. Oxford BioLabs uppmuntrar dig att ta dina egna beslut om din hälsa baserat på din egen forskning och råd från kvalificerad hälsovårdspersonal. Se våra allmänna villkor, vår integritetspolicy och hela ansvarsfriskrivningen här.

© 2009 - 2017 Oxford Biolabs Ltd. Robert Robinson Avenue, The Oxford Science Park, Oxford OX4 4GA, United Kingdom