UK Välj land

Uppdaterad: september, 2014

Oxford BioLabs Ltd. (“Oxford BioLabs” – företaget bakom TRX2) är förpliktigat att se till att alla kunder som köper våra produkter är nöjda. Som ett ledande företag i håravfallsindustrin, så förlitar vi oss på retur och annulleringspolicyn för att försäkra oss om att ha nöjda kunder.

TRX2s returpolicy

Vår returpolicy för alla TRX2 produkter lyder:
TRX2 kommer att tillåta returer och ersättning av alla produkter inom 60 dagar efter att produkten beställdes. För produkter med återkommande betalningar så måste returer som innefattar mer än en betalning ske inom 60 dagar. Punkt.

Om du bestämmer dig för att skicka tillbaka en beställning av någon anledning, så återbetalas köpesumman till dig (minus fraktavgiften och hanteringsavgiften på 5.50 euro).
Mejla [email protected] för att få en retursedel. Skicka burken/burkarna med det oanvända innehållet till:

Oxford Biolabs Ltd.
c/o Mailcom AG
Lise-Meitner-Str.4
82216 Maisach
Germany

Du står för fraktavgiften vid retur. Om ett paket kommer tillbaka till oss utan att fraktkostnaden är täckt, så drar vi av avgiften när vi återbetalar dig.

Behåll paketets spårningsnummer ifall paketet skulle försvinna. Vi rekommenderar att du returnerar ditt paket via ett företag som använder spårning, eftersom vi inte vet vem paketet kommer ifrån utan ett spårningsnummer

Fastställa returer och annulleringar.

När en kund kontaktar oss via mejl, så är det första vi gör att erbjuda tekniskt support eller kundtjänst för den produkten kunden har köpt. Men i vissa fall är kunden inte nöjd med sin produkt av anledningar som är helt utanför vår kontroll, i sådanna fall kan en retur eller annullering komma på tal.
Om en kund ber om retur, så återbetalas köpesumman till kunden. Om returen gäller en produkt som betalas regelbundet (te.x. prenumeration) så tillåter policyn att återbetala den senaste betalningen. Återbetalning av flera betalningar kan ske så länge det är inom ramarna av TRX2s returpolicy. En retur som gäller på en prenumeration avslutar också den prenumerationen.

Om en kund begär en annullering av sin prenumeration, så kommer inga fler betalningar att ske. En annullering erbjuder inga återbetalningar, utan förhindrar bara kommande betalningar.

TRX2s returpolicy i detalj

En kund som vill returnera en vara efter 60 dagar skickas vidare till kundtjänst. Kundtjänst kan begära en retur åt kundens vägnar inom 60 dagar efter produkten köptes. Återbetalningen sker till det kontot som användes vid köpet av varan. Om det kontot som användes vid köp har stängts, så sker ingen återbetalning.
Så snart vi har tagit emot den returnerade varan, så återbetalas hela köpsumman till kunden.

Notera: För våra fysiska produkter, så kan vi bara återbetala oanvända burkar/paket! Returpolicyn gäller alltså inte burkar/paket som har öppnats eller använts.

Våra kundtjänstmedarbetare har inte rätt att ge garantier som överskrider vår returpolicy. Om du ser en vara som säljs genom TRX2s webbsida som lovar saker som inte följer returpolicyn, vänligen kontakta oss så vi kan rätta till det.

Anledningar till att en vara returneras

TRX2 vill att alla kunder ska vara nöjda genom att erbjuda tjänster och produkter av hög kvalitet. För att hålla kunderna nöjda, så behåller vi rätten att avbryta ett köp under dessa omständigheter:

  • Om en kund har ett giltigt skäl att returnera en vara inom 60 dagar efter köpet;
  • Om en kundtjänstmedarbetare ber om en retur i kundens namn inom 90 dagar efter köpet gjordes. Detta gäller bara om kundtjänstmedarbetaren tycker det finns ett giltigt skäl för retur;
  • Om kunden visar en gilltig rapport som visar på bedrägeri;
  • För att följa kreditkortsindustrins regler, ACH regler, PayPals villkor, U.S.A.s lag; eller
  • Av andra anledningar som TRX2 tycker är lämpliga.

TRX2s annulleringspolicy

Kunden kan annullera en prenumerationsprodukt när som helst. En annullering innebär att inga flera betalningar kommer att ske. En annullering av en prenumerationsprodukt ger ingen återbetalning.

Missbrukande av returpolicyn

Kunder som kräver återbetalning/returnering upprepade gånger kan förhindras från att göra fler köp.

Meddelande till TRX2s kunder

Den här retur och annulleringspolicyn är en del av TRX2 allmänna villkor. När du registrerar dig och använder TRX2s tjänster, så går du med på villkoren i denna policy, och du går med på att bindas till denna policy. Om du inte godkänner villkoren i denna retur och annulleringspolicy, så är det ditt ansvar att sluta använda TRX2s tjänster och ta bort ditt konto. Notera att alla köp som skett innan denna situationen uppstod, regleras och följs av villkoren i denna retur och annuleringspolicy.

Se vad som sägs om TRX2®.

*De här påståendena har inte utvärderats av medicinska tillsynsmyndigheter. Den här produkten är inte en medicin eller en drog, och är inte till för att diagnostisera, behandla, bota eller förhindra någon sjukdom. Det här kosttillskottet (som är i processen att bli patenterat) innehåller näringsämnen som främjar och hjälper till att behålla normal hårväxt. Zink, selen och biotin bidrar till bevarandet av normalt hår. Normalt hår kännetecknas också av hälsosam hårtillväxt och inte överdrivet mycket håravfall. Resultaten kan variera och är beroende av din individuella metabolism. Om du är gravid, ammar, tar medicin, eller har någon sjukdom, var god kontakta läkare innan du använder den här produkten. Vad gäller risker och biverkningar, var god se bipacksedeln och rådfråga din läkare eller sjukvårdsspecialist. Läs hela ansvarsfriskrivningen. Läs rättsliga noteringar.

Ansvarsfriskrivning: Allt innehåll på den här webbsidan är baserat på åsikter och forskning som gjorts på Oxford BioLabs Ltd., om inget annat står. Individuella artiklar är baserade på åsikter av deras författare, som kan inneha copyright. Informationen på den här websajten ersätter inte rådgivning direkt från utbildad hälsovårdspersonal, och dess syfte är inte att ge medicinska råd. Webbsidan är till för att dela kunskap och information från forskning och erfarenhet från Oxford BioLabs Ltd. och dess community. Oxford BioLabs uppmuntrar dig att ta dina egna beslut om din hälsa baserat på din egen forskning och råd från kvalificerad hälsovårdspersonal. Se våra allmänna villkor, vår integritetspolicy och hela ansvarsfriskrivningen här.

© 2009 - 2017 Oxford Biolabs Ltd. Robert Robinson Avenue, The Oxford Science Park, Oxford OX4 4GA, United Kingdom