UK Välj land

Uppdaterad: 25 septemebr 2014

Leveranstid

Beställningarna skickas inom en arbetsdag efter att de görs och efter att kreditkortet godkänts. Leverans sker med FedEx eller DHL, världens ledande post och logistikgrupp. Normal leveranstid är 1-2 dagar i Tyskland, 3-5 dagar i England, 5-12 dagar för resten av Europa, 10-14 dagar för resten av världen. I sällsynta fall kan leveransen ta upp till 31 dagar.

TRX2 skickar ett bekräftelsemejl till alla kunder som anger en e-postadress med ett spårningsnummer för FedEx eller DHL, så du kan spåra ditt paket.

VIKTIGT: VÄLDIGT SÄLLAN HÄNDER DET ATT ETT PAKET KOMMER BORT I TRANSIT. OM DET RÅKAR HÄNDA DIG SÅ LOVAR VI ATT FÖLJA UPP PAKETET MED DHL SÅ SNART VI KAN, MEN LEVERAS KAN TA LÄNGRE TID UNDER SÅDANA HÄR OVANLIGA OMSTÄNDIGHETER.

Om kunden inte är närvarande när paketet anländer

Två leveransförsök kommer att göras. Om ingen tar emot paketet skickas det tillbaka till oss, och kunden i fråga står för fraktavgiften för att skicka tillbaka paketet. En kund som inte är närvarande vid leverans kommer att betala både fraktavgiften som nämns ovan, och en returavgift. Om du bytt adress efter att paketet skickats så tillkommer en extra fraktavgift.

Genom att göra en beställning på den här webbsidan, så går du med på de här leveransvillkoren. Informationen du lämnar i kassan är helt skyddad. Om du har frågor om det som står ovan, så är du välkommen att kontakta oss.

Varor som skadats i transit

Om varor har skadas i transit, så ber vi dig att kontakta oss inom sju arbetsdagar. Om varorna är synligt skadade när du tar emot dem, så är det bästa att skriva det på leverantörens följesedel. Skadade varor ska skickas tillbaka i sin originalförpackning, tillsammans med all dokumentation och allt som fanns med i den förpackningen.

När vi har återfått varorna så återbetalas köpesumman till dig.

Felaktiga/ofullständiga varor

Om du får fel eller ofullständiga varor vid levarans, så har du 14 dagar på dig att informera oss om det. Varorna ska skickas tillbaka i sin orginalförpackning, tillsammans med alla tillhörande dokument och delar. När vi har bekräftat felet så skickar vi nya varor till dig, eller så återbetalar vi dina pengar. Om en vara visar sig vara komplett/hel så skickar vi tillbaka den till dig, och du betalar de tillkommande fraktavgifterna.

Importskatt

Kunden står för alla eventuella importkostnader.

Policy för elektronisk leverans

TRX2 erbjuder tjänster online via Oxford BioLabs Ltd. (“Oxford BioLabs” – företaget bakom TRX2) och transaktioner med kunder sker elektroniskt.

Du går med på att Oxford BioLabs kan skicka informations/bekräftelsemejl till epostadressen du anger när du beställer en vara. Du går också med på att vissa tjänster kan ha sin egen elektroniska procedur. Du bör kolla din mejl regelbundet, för att inte missa viktig information. Det som står i alla meddelanden som skickats från Oxford BioLabs gäller oavsett om du tagit del av de eller inte. Enda sättet att avskriva dig från kommande mejl är att säga upp alla dina prenumeraioner, tjänster eller andra produkter som styrs av dessa villkor.

Policy för leverans av medlemskap i TRX2

Vi måste ha tagit emot hela din betalning innan du får dina inloggningsuppgifter på mejlen. Så fort din betalning har tagits emot så skickas ett mejl med all information om Premium-medlemskapet (inklusive login-uppgifter) till e-postadressen du angett. Så fort du har loggat in har du tillgång till alla våra online-verktyg. Om du har problem med att använda tjänsten kan du kontakta TRXs kundtjänst på [email protected]. Betalningen för våra onlinetjänster kan ske via Mastercard, Bankkort eller Visa. Vi godkänner bara betalningar som sker via nätet.

Se vad som sägs om TRX2®.

*De här påståendena har inte utvärderats av medicinska tillsynsmyndigheter. Den här produkten är inte en medicin eller en drog, och är inte till för att diagnostisera, behandla, bota eller förhindra någon sjukdom. Det här kosttillskottet (som är i processen att bli patenterat) innehåller näringsämnen som främjar och hjälper till att behålla normal hårväxt. Zink, selen och biotin bidrar till bevarandet av normalt hår. Normalt hår kännetecknas också av hälsosam hårtillväxt och inte överdrivet mycket håravfall. Resultaten kan variera och är beroende av din individuella metabolism. Om du är gravid, ammar, tar medicin, eller har någon sjukdom, var god kontakta läkare innan du använder den här produkten. Vad gäller risker och biverkningar, var god se bipacksedeln och rådfråga din läkare eller sjukvårdsspecialist. Läs hela ansvarsfriskrivningen. Läs rättsliga noteringar.

Ansvarsfriskrivning: Allt innehåll på den här webbsidan är baserat på åsikter och forskning som gjorts på Oxford BioLabs Ltd., om inget annat står. Individuella artiklar är baserade på åsikter av deras författare, som kan inneha copyright. Informationen på den här websajten ersätter inte rådgivning direkt från utbildad hälsovårdspersonal, och dess syfte är inte att ge medicinska råd. Webbsidan är till för att dela kunskap och information från forskning och erfarenhet från Oxford BioLabs Ltd. och dess community. Oxford BioLabs uppmuntrar dig att ta dina egna beslut om din hälsa baserat på din egen forskning och råd från kvalificerad hälsovårdspersonal. Se våra allmänna villkor, vår integritetspolicy och hela ansvarsfriskrivningen här.

© 2009 - 2017 Oxford Biolabs Ltd. Robert Robinson Avenue, The Oxford Science Park, Oxford OX4 4GA, United Kingdom