UK Välj land

Att släppa vår första produkt som är baserad på vår teknologi och forskning är väldigt spännande för oss, men det är inte slutet. Vi fortsätter att med preklinisk och klinisk forskning för att finslipa vår förståelse för den molekylära mekanismen bakom håravfall, och målet är att slutligen kunna skapa ett botemedel mot håravfall (istället för enbart en behandling).
Nyligen slutförda och pågående forskning beskrivs här:

Kaliumkanalsstudie

Den senaste studien visar att den ATP-känsliga kaliumkanalen Kir6.2/SUR1 och Kir6.1/SUR2B (som benämnts ”kaliumkanaler” här) har en viktig roll när det kommer till håravfall hos människan. Kaliumkanalerna finns i hårsäckens celler och måste vara hälsosamma för att hårsäcken ska bevara hela sin biologiska aktivitet och funktion. Ännu är den exakta, underliggande mekanismen som orsakar det här inte helt klar (läs mer).

Målen med vår studie är att hitta den biologiska rollen kaliumkanalerna har när det kommer till håravfall, och därefter skapa en effektiv sammansättning som agerar i de små proteinstrukturerna.

Ny sammansättning & antikroppsstudie

Just nu håller vi på och testar en rad nya olika sammansättningar såväl som antikroppar som verkar på kaliumkanalerna i hårsäckarna. TRX2s forskare har kommit på ett unikt och effektivt testsystem, som gör det möjligt att spåra olika ämnen noggrant och väldigt snabbt. Målet är att hitta de ämnena som är mest effektiva, såväl som att hitta nya antikroppar som stimulerar kaliumkanalerna. Målet är att detta tillslut ska leda till flera och bättre behandlingsmetoder mot olika hårväxtsjukdomar, inklusive håravfall och Alopeci Areat.

Apoptosis Study

Den molekylära mekanismen bakom håravfall associeras ofta med samma faktorer som påverkar åldradet, såsom apoptosi (=programerad celldöd). Vi på TRX2 har gjort en speciell studie för att se hur antioxidanter och apotosi påverkar olika celler, såsom mitokondrier, när det gäller hårväxt

Nutritionsstudie

Vi håller just på att avsluta en grundlig studie om kostens och näringsämnenas inverkan på kaliumkanalerna i de mänskliga hårsäckarna. TRXs forskare har haft möjligt att under lång tid undersöka effekterna av många olika näringsämnens på kaliumkanalerna. Specifikt fokus har lagts på:

• Kanalernas syntes
• Samansättningen av kanalen i det tvåskiktiga lipidmembranet
• Grindbeteendet (d.v.s. öppnandet och stängandet av kanalen)
• Kanalaktivitet (d.v.s. antalet kaliumjoner som transporteras igenom membranet på en viss tid)

Vårt team har testat och utvärderat hundratals olika experiment i ämnet. Resultatet är vår nya produkt TRX2® molekylär håravfallsbehandling, som genom olika studier har bevisats minska håravfall och bidra till mer hårväxt*.

Resultaten från vår männskliga studie kommer publiceras här snart. Håll ögonen öppna!

Medical Device Study

Hemlighetstämplat. Sorry.

Våra tankar om håravfall

Just nu håller TRX2 på att genomföra en stor undersökning för att identifiera tankarna som människor har när det gäller håravfall. TRX2 är extra intresserade av här frågorna:

• Vid vilken ålder drabbas män och kvinnar av håravfall?
• Vilken aspekt av problemet är viktigast (och jobbigast) för den drabbade?
• Till vilken grad tror den drabbade att håravfall inte går att förhindra?
• Väljer konsumenterna den bäst anpassade behandlingen för just deras problem?
• Hur skiljer sig tankarna om håravfall mellan män och kvinnor, och andra konsumentprofiler?

Resultaten från undersökningen kommer att postas här snart. Håll utkick!

TRX2s pågående konsumentundersökning

Följ riktiga TRX2 kunder när de dokumenterar sina resultat I REALTID! Håll ögonen öppna efter kommande uppdateringar som analyserar resultaten av varje enskild person på ett ärligt och lättförståeligt sätt!
Vår undersökning kommer att mäta hårets vikt, tjocklek, håravfall och utseende. Bilder, kommentarer och annan data kommer att göras tillgänglig då och då. Alla resultat kommer såsmåningom att postas på webben.

Varför ska du medverka i undersökningen?

Att del i vår undersökning ger dig en unik möjlighet att hjälp andra som lider av håravfall att förstå att det går att delvis stoppa. Att postade dina resultat online hjälper andra att avgöra om TRX2 är rätt för just deras situation, eller om de ska pröva något annat. Dessutom får alla som medverkar i undersökningen 30% rabatt på TRX2 hårväxttillskott – klicka här för mer detaljer.

Se vad som sägs om TRX2®.

*De här påståendena har inte utvärderats av medicinska tillsynsmyndigheter. Den här produkten är inte en medicin eller en drog, och är inte till för att diagnostisera, behandla, bota eller förhindra någon sjukdom. Det här kosttillskottet (som är i processen att bli patenterat) innehåller näringsämnen som främjar och hjälper till att behålla normal hårväxt. Zink, selen och biotin bidrar till bevarandet av normalt hår. Normalt hår kännetecknas också av hälsosam hårtillväxt och inte överdrivet mycket håravfall. Resultaten kan variera och är beroende av din individuella metabolism. Om du är gravid, ammar, tar medicin, eller har någon sjukdom, var god kontakta läkare innan du använder den här produkten. Vad gäller risker och biverkningar, var god se bipacksedeln och rådfråga din läkare eller sjukvårdsspecialist. Läs hela ansvarsfriskrivningen. Läs rättsliga noteringar.

Ansvarsfriskrivning: Allt innehåll på den här webbsidan är baserat på åsikter och forskning som gjorts på Oxford BioLabs Ltd., om inget annat står. Individuella artiklar är baserade på åsikter av deras författare, som kan inneha copyright. Informationen på den här websajten ersätter inte rådgivning direkt från utbildad hälsovårdspersonal, och dess syfte är inte att ge medicinska råd. Webbsidan är till för att dela kunskap och information från forskning och erfarenhet från Oxford BioLabs Ltd. och dess community. Oxford BioLabs uppmuntrar dig att ta dina egna beslut om din hälsa baserat på din egen forskning och råd från kvalificerad hälsovårdspersonal. Se våra allmänna villkor, vår integritetspolicy och hela ansvarsfriskrivningen här.

© 2009 - 2017 Oxford Biolabs Ltd. Robert Robinson Avenue, The Oxford Science Park, Oxford OX4 4GA, United Kingdom