UK Välj land

Kaliumkanalstruktur

Den exakta fysiologiska orsaken för håravfall har förbryllat förskare i flera år. Det förklarar varför det finns så få ”botemedel” mot håravfall, även fast det är så många som lider av det.
Under de senaste åren har flera olika teorier och hypoteser kommit till om den molekylära mekanismen som ligger bakom håravfall. Och även om vi inte förstår alla detaljer än, så har man identifierat de vanligaste orsakerna till håravfall:

  • a) genetiska anlag,
  • b) hormonella förändringar orsakade av en androgen (t.ex. DHT; dihydrotestosteron),
  • c) reducerad blodcirkulation vid hårsäckarna,
  • d) inaktivering av hårets vävnadsceller.

TRX2 har tagit hänsyn till de här faktorerna, och baserat på flera års forskning så har vi skapat en elegant lösning: Vår produkt stimulerar kaliumkanalerna i hårsäckarna*.

Kaliumkanalerna är avgörande i flertalet olika sjukdomar, alltifrån hepatit-c till diabetes. De här små proteinstrukturerna kontrollerar transporten av kaliumjoner till hårsäckens cellmembran, och måste vara hälsosamma för att hårsäcken ska behålla hela sin biologiska aktivitet och funktion.

Den nya upptäckten att kaliumkanaler finns i dermala papilla cellen i mänskliga hårsäckar är ett nytt och viktigt fokus för forskare.

Forskare har upptäckt att när en människa drabbas av håravfall så beror det på funktionen av kaliumkanalerna i hårsäcken är nedsatt. Det stör membranet och transporten av kaliumjoner till hårsäckarna minskar.

Vår forskning om kaliumkanaler ger upphov till en rad nya produkter mot håravfall, som är säkrare och mer effektiva än de produkterna som finns på marknaden idag. Genom att ge tillbaka kaliumkanalerna sin fulla funktion, så har vår produkt TRX2® molekylär håravfallsbehandling bevisat att det går att öka hårtillväxten och reducera (eller stoppa) håravfall hos människor som är de tidigaste stadierna (Norwood 1-4)*. Den här produkten är den enda i sitt slag på marknaden idag.

Andra produkter (som utvecklas just nu) kommer också att bygga på resultatet av vår forskning, och leverera ännu mer dramatiska resultat. Vi p TRX2 genomför just nu ett flertal Forskningsstudier, och alla fokuserar på samma mål: att hitta ett botemedel mot håravfall.

Se vad som sägs om TRX2®.

*De här påståendena har inte utvärderats av medicinska tillsynsmyndigheter. Den här produkten är inte en medicin eller en drog, och är inte till för att diagnostisera, behandla, bota eller förhindra någon sjukdom. Det här kosttillskottet (som är i processen att bli patenterat) innehåller näringsämnen som främjar och hjälper till att behålla normal hårväxt. Zink, selen och biotin bidrar till bevarandet av normalt hår. Normalt hår kännetecknas också av hälsosam hårtillväxt och inte överdrivet mycket håravfall. Resultaten kan variera och är beroende av din individuella metabolism. Om du är gravid, ammar, tar medicin, eller har någon sjukdom, var god kontakta läkare innan du använder den här produkten. Vad gäller risker och biverkningar, var god se bipacksedeln och rådfråga din läkare eller sjukvårdsspecialist. Läs hela ansvarsfriskrivningen. Läs rättsliga noteringar.

Ansvarsfriskrivning: Allt innehåll på den här webbsidan är baserat på åsikter och forskning som gjorts på Oxford BioLabs Ltd., om inget annat står. Individuella artiklar är baserade på åsikter av deras författare, som kan inneha copyright. Informationen på den här websajten ersätter inte rådgivning direkt från utbildad hälsovårdspersonal, och dess syfte är inte att ge medicinska råd. Webbsidan är till för att dela kunskap och information från forskning och erfarenhet från Oxford BioLabs Ltd. och dess community. Oxford BioLabs uppmuntrar dig att ta dina egna beslut om din hälsa baserat på din egen forskning och råd från kvalificerad hälsovårdspersonal. Se våra allmänna villkor, vår integritetspolicy och hela ansvarsfriskrivningen här.

© 2009 - 2017 Oxford Biolabs Ltd. Robert Robinson Avenue, The Oxford Science Park, Oxford OX4 4GA, United Kingdom