UK Välj land

TRX2s hårjournal är ett nyhetsbrev som skickas via mejl. Det finns två mål med journalen:

Det första målet är att ge dig informativa och auktoritära summeringar av ny forskning inom ämnet Androgen Alopecia(AGA). Hårjournalen är skriven på vardagsspråk för att allmänheten ska kunna tolka de senaste forskningsresultaten relaterade till håravfall.

Det andra målet är att kunna erbjuda ett forum för våra prenummeranter och TRX2® kunder, för diskussioner om tunt hår och håravfall. Här kan du ställa frågor till Dr. Thomas Whitfield, han är en av medlemmarna i TRX2s forskningstyrelse, och har genomfört forskning om kaliumkanalerna i många år vid Oxfords universitet (biokemi). Frågor som du vill få postade i hans ”fråga Tom” kolumn skickas till [email protected]

Tidigare nummer


(Vänligen notera att alla nummer är på engelska)

Se vad som sägs om TRX2®.

*De här påståendena har inte utvärderats av medicinska tillsynsmyndigheter. Den här produkten är inte en medicin eller en drog, och är inte till för att diagnostisera, behandla, bota eller förhindra någon sjukdom. Det här kosttillskottet (som är i processen att bli patenterat) innehåller näringsämnen som främjar och hjälper till att behålla normal hårväxt. Zink, selen och biotin bidrar till bevarandet av normalt hår. Normalt hår kännetecknas också av hälsosam hårtillväxt och inte överdrivet mycket håravfall. Resultaten kan variera och är beroende av din individuella metabolism. Om du är gravid, ammar, tar medicin, eller har någon sjukdom, var god kontakta läkare innan du använder den här produkten. Vad gäller risker och biverkningar, var god se bipacksedeln och rådfråga din läkare eller sjukvårdsspecialist. Läs hela ansvarsfriskrivningen. Läs rättsliga noteringar.

Ansvarsfriskrivning: Allt innehåll på den här webbsidan är baserat på åsikter och forskning som gjorts på Oxford BioLabs Ltd., om inget annat står. Individuella artiklar är baserade på åsikter av deras författare, som kan inneha copyright. Informationen på den här websajten ersätter inte rådgivning direkt från utbildad hälsovårdspersonal, och dess syfte är inte att ge medicinska råd. Webbsidan är till för att dela kunskap och information från forskning och erfarenhet från Oxford BioLabs Ltd. och dess community. Oxford BioLabs uppmuntrar dig att ta dina egna beslut om din hälsa baserat på din egen forskning och råd från kvalificerad hälsovårdspersonal. Se våra allmänna villkor, vår integritetspolicy och hela ansvarsfriskrivningen här.

© 2009 - 2017 Oxford Biolabs Ltd. Robert Robinson Avenue, The Oxford Science Park, Oxford OX4 4GA, United Kingdom