UK Välj land
En simulering av Molecular Dynamics av en kaliumkanal i samspel med TRX2s kaliumkanalsöppnande egenskap © Oxford Biolabs AB.

Den senaste upptäckten att kaliumjonkanaler finns inom hudpappilscellerna från mänskliga hårsäckar har gett ett nytt terapeutiskt mål för forskare. Kaliumjonkanaler har varit inblandade i ett brett spektrum av sjukdomar från hepatit C till diabetes. Dessa små porbildande proteinstrukturer styr transporten av kaliumjoner över hårfolliklarnas cellmembran och är väsentliga för att upprätthålla follikelns fulla biologiska aktivitet och funktion.

Forskare har påvisat att när människor upplever håravfall så minskar funktionen av kaliumkanaler i hårsäckarna. Effekten är nedsatt membranpotential och avbruten transport av joner över hårsäckens cellulära membran – vilket resulterar i krympta folliklar och förtunnat hår.

Baserat på denna forskning så har TRX2 utarbetat en elegant lösning för att stimulera hårväxt på en molekylär nivå: Föryngring av kaliumjonkanaler i hårsäckarna.*
Molekylär håravfallsbehandling består av naturliga ämnen som kroppen tillverkar normalt på tillräckliga nivåer i friskt hår, men som i otillräckliga mängder gör så att vi drabbas av håravfall. TRX2® molekylär håravfallsbehandling är en patentsökt sammansättning av normala metaboliter som i laboratorieförsök har påvisat att minska håravfall och främja frisk hårväxt genom:

1. Underhåll av membranpotentialen i hårsäckarna*
2. Att stimulera de novo-syntesen av kaliumkanaler*
3. Att återställa kaliumkanalsaktiviten*
4. Hyperpolarisering av hårsäckar*

TRX2® främjar hårsäckarnas hälsa och tillväxt på en molekylär nivå *

 Ökar energinivåer i hårsäckar*

I 2007s Foitzik et al har det visats att L-karnitin-och L-tartrat främjar human hårtillväxt, vilket tyder på att L-karnitin stimulerar hårbottnens hårväxt genom uppreglering av proliferation och nedreglering av apoptos i follikulära celler. TRX2®-produkter är de första att använda kalium och L-karnitin-L-tartrat som en del av deras aktiva ingredienser för behandling av håravfall.

Forskning visar att L-karnitin-L-tartrat stimulerar hårväxt genom att öka energiförsörjningen till den kraftigt prolifererande och omättliga anagen-hårmatrisenergi som också krävs för full biologisk aktivitet av kaliumkanaler i hårsäckar.

Att upprätthålla cellmembranets potential av hårsäckar*

Membranpotentialen är ett resultat av olika spänningar mellan de inre och yttre ytorna av en cells membran. Denna process kräver energi-drivna kaliumkanaler för att flytta laddningen mot en gradient. dermalpapillaceller från en frisk hårsäck (en som innehåller tillräckligt med kaliumkanaler) har maximal membranpotential och upprätthåller den högsta nivån av biologisk aktivitet. Men när vi har håravfall är membranpotentialen från dessa dermalpapillaceller minskad vilket är ett resultat av nedsatt funktion av kaliumkanalerna i hårsäcken.

TRX2® innehåller en sammansättning som stimulerar syntesen av kardiolipin, en nyckelkomponent i plasmamembranet från dermalpapillacellerna i hårsäckarna. Kardiolipin spelar en avgörande roll för att behålla potentialen och obrutenheten i hårsäckens cellmembran. Kort sagt så ger TRX2® en idealisk lipid miljö för kaliumkanaler att blomstra och fungera med maximal effektivitet.

Stimulerar de novo-syntes av kaliumkanaler i hårsäckar*

Den specifika kaliumkanalen återfinns i mänskliga hårsäckar har tre viktiga aminosyrakomponenter: L-leucin, isoleucin och valin (ofta kallad BCAA).

Genom att inkludera dessa i vårat egenutvecklade komplex så har vårt team lyckats hitta ett sätt att fylla på membranpotentialen i hårcellerna som stimulerar syntesen av nya kaliumkanaler i hårsäckar.

Stimulerande kaliumkanalaktivitet & funktion*

Fysiologiskt är kaliumkanaler i hårsäckar reglerade av intracellulära nivåer av nukleotider (t.ex. ATP och ADP). Därför är den elektriska aktiviteten i en cells membran kopplat till dess metabolism, ett förhållande som kontrollerar många olika cellulära funktioner.

TRX2:s® sammansättning innehåller flera källor till ATP. TRX2 ® aktiverar transporten av hög energi, livsmedelsbaserade produkter i kroppens mitokondrier där de i slutändan omvandlas till ATP. Denna infångade energi förnyar kaliumkanalerna och är nödvändig för reglering av jontransport tvärs över cellmembran.

Främjande av hårväxt genom hyperpolarisering av hårsäckar*

TRX2® sammansättningen, liknande den FDA-godkända behandlingen minoxidil (Rogaine™, Regaine™ or RIUP™), har flera egenskaper hos kända kaliumkanalöppnare. Genom hyperpolarisering av hårsäckens plasmamembran så ökar TRX2® storleken av krympta folliklar – vilket resulterar i längre, tjockare och betydligt mer hår under tiden av behandlingen.

Den egenutvecklade sammansättningen innehåller en naturlig förening, nikotinsyra, som är strukturellt besläktat med minoxidil. I kombination med den andra TRX2® sammansättningen så hjälper nikotinsyra att hålla kaliumkanaler öppna tiden och stödjer tillväxten av friska hårsäckar.

Minoxidil – en känd kaliumkanalöppnare

Lokalt applicerad minoxidil är en av de mest använda behandlingsalternativen mot manligt och kvinnligt håravfall. Men att vara en mycket potent drog, minoxidil har väldokumenterade biverkningar och mätbara förändringar försvinner inom några månader efter utsättande av behandling (läs mer). Ursprungligen minoxidil utvecklades som en oral blodtryckssänkande läkemedel, men ofta bieffekt var hårväxt. Den detaljerade mekanismen för minoxidil på hårsäckar är oklart. Men, känd som en potent kaliumkanalöppnare, kan man anta att läkemedlet riktar samma små proteinstrukturer (kaliumkanaler ) TRX2® gör.

Jämfört med minoxidil TRX2 ® är en 100% naturlig, drogfri kosttillskott för att ge hårsäckarna med de specifika föreningar som behövs för att främja en sund, naturlig hårväxt. Det finns inga biverkningar, inga komplikationer och inget krångel – bara ärliga, märkbara resultat.

De bioaktiva föreningar
TRX2® är inbäddade i är en
skyddad kalium-
kanal-stimulerande
-komplex och
levereras via
blodströmmen
till hårets
follikel för
maximal
nytta.

Upptäcka rätt formel av naturliga ingredienser var en massiv företag. Vårt team av forskare som behövs för att utforma en mängd nya forskningsmetoder specifikt i syfte att rikta kalium jonkanaler för hårväxt. Efter att ha provat hundratals olika formuleringar av mikronäringsämnen, centrerad vi på TRX2® formel som innehåller en uppsjö av unika och kraftfulla ingredienser. Detta tillvägagångssätt har gjort vårt företag att lyckas där andra har misslyckats. Vår produkt fungerar med din kropp för att skydda hårceller från skador och nedbrytning.

Nedan listas några av de specifika positiva effekter som observerats på cellnivå:

Cellnivå

  1. Ökad membranpotential av dermal papilla celler i hårsäckarna*
  2. De novo syntes av kaliumkanaler*
  3. Ökad kaliumkanalaktivitet och & funktionalitet*
  4. Hyperpolariserade hårsäckar*

Produkten är särskilt utformad för kunder som lider av ett tidigt skede av håravfall (Norwood 1-4). Några av de fördelar som rapporterats av de som regelbundet tar tre TRX2® Molecular Hair Growth Supplement kapslar dagligen inkluderar:

Synliga fördelar

  • upphörande av håravfall*
  • Främjande av hårväxt – inklusive vid pannan och tinningarna*
  • Synbart starkare & tjockare hårstrån*

 

Pengarna-tillbaka-garanti

Se vad som sägs om TRX2®.

*De här påståendena har inte utvärderats av medicinska tillsynsmyndigheter. Den här produkten är inte en medicin eller en drog, och är inte till för att diagnostisera, behandla, bota eller förhindra någon sjukdom. Det här kosttillskottet (som är i processen att bli patenterat) innehåller näringsämnen som främjar och hjälper till att behålla normal hårväxt. Zink, selen och biotin bidrar till bevarandet av normalt hår. Normalt hår kännetecknas också av hälsosam hårtillväxt och inte överdrivet mycket håravfall. Resultaten kan variera och är beroende av din individuella metabolism. Om du är gravid, ammar, tar medicin, eller har någon sjukdom, var god kontakta läkare innan du använder den här produkten. Vad gäller risker och biverkningar, var god se bipacksedeln och rådfråga din läkare eller sjukvårdsspecialist. Läs hela ansvarsfriskrivningen. Läs rättsliga noteringar.

Ansvarsfriskrivning: Allt innehåll på den här webbsidan är baserat på åsikter och forskning som gjorts på Oxford BioLabs Ltd., om inget annat står. Individuella artiklar är baserade på åsikter av deras författare, som kan inneha copyright. Informationen på den här websajten ersätter inte rådgivning direkt från utbildad hälsovårdspersonal, och dess syfte är inte att ge medicinska råd. Webbsidan är till för att dela kunskap och information från forskning och erfarenhet från Oxford BioLabs Ltd. och dess community. Oxford BioLabs uppmuntrar dig att ta dina egna beslut om din hälsa baserat på din egen forskning och råd från kvalificerad hälsovårdspersonal. Se våra allmänna villkor, vår integritetspolicy och hela ansvarsfriskrivningen här.

© 2009 - 2017 Oxford Biolabs Ltd. Robert Robinson Avenue, The Oxford Science Park, Oxford OX4 4GA, United Kingdom