UK Välj land

Oxford Bioloabs Ltd, en forsknings- och utvecklingsspecialist på nya hälso- och skönhetsterapier, presenterar TRX2® molekylär håravfallsbehandling. På en väldigt kort tid har denna behandling blivit en utav de snabbaste sålda håravfallsbehandlingarna i Europa. Just nu letar vi efter kvalificerade distributörer att sälja vårt populära märke och väldigt effektiva produkt TRX2.

 

Möjligheter för återförsäljare
Vi erbjuder attraktiva villkor för samarbete för den som är intresserad av att bli en återförsäljare och distributör av TRX2s produkt i Storbritannien och Europa.

 

Fördelar för samarbete med oss

  • Vi skickar kostnadsfria tester (du betalar frakten)
  • Inget beställningsminimum
  • Hög vinstmarginal, normalt mellan 80% – 140% (moms exkluderat), beroende på beställningsvolym
  • Gratis reklammaterial och en överlägsen B2B klientsupport
  • Riskfritt – pengarna-tillbaka-garanti för ej sålda enheter

 

Mängdförsäljning

Vänligen kontakta [email protected] för att få en uppdaterad prislista för köp av större mängder

 

Betalningsvillkor

Beställningsvolym > 1000: 50% betalning innan och 50% vid leverans

För långsiktiga kunder (>12 månader) erbjuder vi kreditkonton.

 

Snabb beställningsprocess och leveransmetod

Alla internationella beställningar skickas senast 1 arbetsdag efter kvitto och betalning har accepterats. Leverans sker via DHL, FedEx eller DB Shenker (beroende på beställningsvolym).

 

Kundtjänst

Vi strävar efter perfektion i att bygga det bästa förhållandet med våra partners och kunder.
Vårt team kommer att ge dig snabb och kvalitativ support när som helst. Du kommer att ha en personlig kontakt som du alltid kan vända dig till.

 

Kontakter

Du kan skicka dina frågor eller funderingar till:

Mejl: [email protected] | Fax: +441865412355 | Skype: yuliya_oxbiolabs

Se vad som sägs om TRX2®.

*De här påståendena har inte utvärderats av medicinska tillsynsmyndigheter. Den här produkten är inte en medicin eller en drog, och är inte till för att diagnostisera, behandla, bota eller förhindra någon sjukdom. Det här kosttillskottet (som är i processen att bli patenterat) innehåller näringsämnen som främjar och hjälper till att behålla normal hårväxt. Zink, selen och biotin bidrar till bevarandet av normalt hår. Normalt hår kännetecknas också av hälsosam hårtillväxt och inte överdrivet mycket håravfall. Resultaten kan variera och är beroende av din individuella metabolism. Om du är gravid, ammar, tar medicin, eller har någon sjukdom, var god kontakta läkare innan du använder den här produkten. Vad gäller risker och biverkningar, var god se bipacksedeln och rådfråga din läkare eller sjukvårdsspecialist. Läs hela ansvarsfriskrivningen. Läs rättsliga noteringar.

Ansvarsfriskrivning: Allt innehåll på den här webbsidan är baserat på åsikter och forskning som gjorts på Oxford BioLabs Ltd., om inget annat står. Individuella artiklar är baserade på åsikter av deras författare, som kan inneha copyright. Informationen på den här websajten ersätter inte rådgivning direkt från utbildad hälsovårdspersonal, och dess syfte är inte att ge medicinska råd. Webbsidan är till för att dela kunskap och information från forskning och erfarenhet från Oxford BioLabs Ltd. och dess community. Oxford BioLabs uppmuntrar dig att ta dina egna beslut om din hälsa baserat på din egen forskning och råd från kvalificerad hälsovårdspersonal. Se våra allmänna villkor, vår integritetspolicy och hela ansvarsfriskrivningen här.

© 2009 - 2017 Oxford Biolabs Ltd. Robert Robinson Avenue, The Oxford Science Park, Oxford OX4 4GA, United Kingdom